Rondreis Vietnam Essential

De Rondreis Vietnam Essential is een schitterende rondreis van 14 dagen. De route voert u langs de belangrijkste bezienswaardigheden en highlights van het fascinerende Vietnam. U start in Hanoi en u verkent deze 1000 jaar oude stad. Vervolgens maakt u een prachtige cruise door de bekende Halong Bay. Via Hanoi gaat de reis per binnenlandse vlucht naar de historische stad Hue. Hue is bekend vanwege de indrukwekkende keizerlijke Citadel. Vanuit Hue reist u naar de stranden van Hoi An. Na enkele dagen aan het strand neemt u wederom een binnenlandse vlucht, ditmaal naar Ho Chi Minh City, het oude Saigon en tegenwoordig de grootste stad van Vietnam. Hiervandaan bezoekt u de Cu Chi tunnels uit de Vietnamoorlog en u maakt een boottocht over de Mekong Delta.

Kort samengevat: de Rondreis Vietnam Essential is de perfecte rondreis voor een eerste kennismaking met het schitterende Vietnam!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

  • Een cruise door Halong Bay
  • De historische stad Hue
  • Het oude centrum van Hoi An
  • Aan het strand
  • Ontdek de Mekong Delta
  • De drijvende markt van Cai Rang

Programma

Dag 1 Aankomst in Hanoi

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 Ninh Binh

Dag 4 Halong Bay

Dag 5 Terug naar Hanoi

Dag 6 Hue

Dag 7 Naar Hoi An

Dag 8 -9Aan het strand

Dag 10 Naar Saigon

Dag 11 De Cu Chi Tunnels

Dag 12 De Mekong Delta

Dag 13 Terug naar Ho Chi Minh City

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De skyline van Ho Chi Minh City."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk