Rondreis Vietnam Compleet

De 14-dgs rondreis Vietnam Compleet doet zijn naam eer aan!  Een gunstig geprijsde reis met alle bekende highlights van Noord-, Centraal- én Zuid-Vietnam!

Uw reis start in Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, gelegen in het noorden. U maakt een stadstour en u bezoekt het befaamde waterpoppen-theater. Er staat in het noorden ook een luxe cruise naar het ongerepte Bai Tu Long Bay op het programma en u bezoekt de fraaie waterwegen van Ninh Binh per traditionele sampan. Dan voert de route u per nachttrein naar Hue, de oude keizerlijke stad in Centraal-Vietnam. U bezoekt hier de historische trekpleisters en daarna reist u door naar het gezellige Hoi An. Ook in Hoi An hebben we een mooie stadswandeling ingepland. Deze eeuwenoude stad maakte vroeger deel uit van de bekende zijderoute. In tegenstelling tot veel andere steden is Hoi An vrijwel onaangetast gebleven tijdens de oorlog en heeft het daarom nog een gezellig oud centrum. Niet voor niets staat deze stad op de Unesco werelderfgoedlijst en is Hoi An bij velen de favoriet in Vietnam.

Vanuit Centraal-Vietnam neemt u een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon en de oude hoofdstad uit koloniale tijden. Naast deze bruisende stad gaat u naar nabijgelegen Cu Chi tunnels, waar de Vietcong zich verstopte tijdens de Vietnam-oorlog. Ook bezoekt u een traditionele boeddhistische pagode. Tot slot wordt natuurlijk ook de Mekong delta aangedaan. Een regio die nog de authentieke Vietnamese sfeer uitademt. We bezoeken hier de minder toeristische plekjes, zodat u kennis kunt maken met het leven van alledag. Na dit bezoek eindigt de 14-dgs Rondreis Vietnam Compleet en keert u terug naar Saigon voor de vlucht naar huis.

 

bekijk kaart

In 't kort

  • Verken Hanoi
  • Luxe cruise door Bai Tu Long Bay
  • De waterwegen van Ninh Binh
  • De keizerlijke stad Hue
  • Gezellig Hoi An
  • De Cu Chi Tunnels
  • De Mekong delta in
  • Maak kennis met het Vietnamese Boeddhisme

Programma

Dag 1 Welkom in Hanoi

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 Bai Tu Long Bay

Dag 4 Cruisen

Dag 5 De waterwegen

Dag 6 Ontdek Hue

Dag 7 Centraal-Vietnam

Dag 8 -9Gezellig Hoi An

Dag 10 Naar Saigon

Dag 11 De Cu Chi Tunnels

Dag 12 De Mekong delta

Dag 13 Fietsen

Dag 14 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Luxe cruisen door het ongerepte Bai Tu Long Bay"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk