Nooit Gedacht Heritage

Cultuur / Originals

Het Nooit Gedacht Heritage Hotel is een bijzonder boutique hotel. Het hotel ligt in een koloniale villa uit 1735. De villa is gebouwd door toenmalige Hollandse gouverneur van de V.O.C. Tot op de dag van vandaag is de fraaie villa nog intact en u vindt hier nog vele authentieke details uit die tijd. De villa telt 18 kamers in de VOC-vleugel en beschikt daarnaast over een nieuwer deel met 2 kamers. De kamers zijn ingericht in klassieke stijl en uitgerust met airco, een balkon of veranda en een eigen badkamer met bad/douche.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere twee zwembaden, terras met ligstoelen, een spa met Ayurvedische behandelingen, een restaurant met lokale en internationale gerechten, WiFi, wasseretteservice, yoga, fietsverhuur, kluisjes en een activiteitendesk met tal van uitstapjes door de omgeving.

 

Locatie: Het Nooit Gedacht Heritage Hotel ligt in een mooi groene omgeving, net buiten het historische stadje Galle. Vanuit het hotel wandelt u in enkele minuten naar het bekende strand van Unawatuna. De locatie van de villa is destijds gekozen vanwege de zoetwaterbron in de tuin. Ook is er nog een restant te zien van het kanaal dat vroeger vanaf de villa van de gouverneur naar Galle liep voor het vervoeren van zoet water en specerijen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels