De verborgen paden van Noord-Sri Lanka

Onze 15-dgs rondreis De verborgen paden van Noord-Sri Lanka is een schitterend programma buiten de gebaande paden. Bezoek de mooiste plekjes, verblijf in fijne hotels en ontdek een stukje van Sri Lanka dat nog maar weinig toeristen bezoeken! Uw reis is een mooie mix van natuur, cultuur en de stranden van het noorden en noordoosten van Sri Lanka.

 

Hoe ziet de 15-dgs rondreis De verborgen paden van Noord-Sri Lanka eruit?

De rondreis start met een dagje in Negombo bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. Hierna gaat u naar Kalpitiya, een fraai schiereiland aan de noordwestkust. U vindt hier mooie stranden, een natuurlijke lagune en het staat bekend als een van de beste (kite)surflocaties. De volgende stop is het Wilpattu National Park, een van de 0udste natuurreservaten van Sri Lanka. Hier maakt u een jeepsafari en overnacht u in een safarikamp! De reis gaat dan helemaal naar het noordelijkste puntje van Sri Lanka, naar de stad Jaffna. Een historische stad met onder andere een fort uit de V.O.C. tijd. Jaffna is overwegend Hindoeïstisch en kent vele kleurrijke tempels! Na Jaffna voert de route u langs de oostkust naar beneden, met een bezoek aan de gouden stranden van Trincomalee. Na een paar dagen relaxen gaat de reis weer richting het binnenland met een fietstocht langs de tempels van Polonnaruwa en het beklimmen van Pidurangala Rock in Sigiriya. De reis eindigt weer in Negombo.

 

Kies voor een reis naar Noord-Sri Lanka op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis De verborgen paden van Noord-Sri Lanka, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele highlights van deze complete reis behoren onder meer:

  • Ontdek het ongerepte noorden
  • Het schiereiland van Kalpitiya
  • Overnachting in een safarikamp
  • Wildlife spotten in Wilpattu
  • Prachtig Jaffna
  • De stranden van Trincomalee
  • Fietsen langs de tempels
  • Beklim de Pidurangala Rock

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Naar Kalpitiya

Dag 3 -4Op het schiereiland

Dag 5 Op safari

Dag 6 Noord-Sri Lanka

Dag 7 Ontdek Jaffna

Dag 8 Relaxen

Dag 9 Trincomalee

Dag 10 -11Aan de oostkust

Dag 12 Fietsen in Polonnaruwa

Dag 13 De Pidurangala Rock

Dag 14 Terug naar Negombo

Dag 15 Weer naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"In het Wilpattu National Park"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk