Luxe rondreis door Vietnam

Luxe reizen

Bent u op zoek naar een luxe rondreis door Vietnam? Bekijk dan het aanbod van Original Asia! Speciaal voor de echte liefhebber hebben we de ultieme rondreis door Vietnam samengesteld. Dit is een 23-daagse reis zoals deze er volgens ons uit hoort te zien. U ziet alle bekende highlights, maar ook de minder bekende stukjes van het schitterende Vietnam!

Een luxe rondreis door zowel Noord-, Centraal- als Zuid-Vietnam

De route van de luxe rondreis door Vietnam begint in Hanoi. U bezoekt deze stad met haar fraaie historische centrum en vervolgens reist u naar Mai Chau en Pu Luong. Deze gebieden staan bekend om hun natuurschoon. De route voert u dan via de waterwegen van Ninh Binh naar de beroemde Halong Bay, waar u een cruise maakt in een traditionele Jonk. Hierna keert u terug naar Hanoi en reist u met de nachttrein naar Lao Cai. Hiervandaan gaat uw luxe rondreis door Vietnam verder naar Sapa, waar u een fietstocht langs de rijstterrassen maakt. Vervolgens gaat u per binnenlandse vlucht naar de stad Hue in Centraal-Vietnam. Deze historische, keizerlijke stad biedt u een mooie blik op het oude Vietnam. Via het Bach Ma National Park en de Hai Van Pass gaat de route door naar het gezellige Hoi An. Hier verblijft u in de oude binnenstad en geniet u van een paar dagen aan het strand. In Zuid-Vietnam bezoekt u Ho Chi Minh City, de Cu Chi Tunnels en maakt u een tweedaagse cruise over de Mekong in een luxe rijstboot. Uw luxe rondreis door Vietnam wordt afgesloten met een heerlijke strandvakantie op het eilandje Phu Quoc. Op deze manier ontdekt u zowel Noord- als Zuid-Vietnam.

Een onvergetelijke reis door Vietnam

Kortom, voor de beste Vietnam-beleving kiest u voor Original Asia. Bij ons staan uw wensen centraal! Op onze website vindt u tal van voorbeelden voor een prachtige privé-rondreis door Vietnam. Wanneer u de reis echter aan wilt passen, is dat geen enkel probleem. Wilt u meer avontuur of juist meer luxe? Wilt u de reis verlengen of inkorten? Wij maken het allemaal voor u mogelijk. We nemen graag de wensen en plannen met u door en zorgen dan voor de perfecte maatwerkreis. Voor meer informatie of bij vragen kunt u contact met ons opnemen via +31(0)85 760 47 00 en reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van deze rondreis behoren onder andere:

  • De schitterende rijstterrassen van Sapa
  • Ontdek Mai Chau
  • Cruisen in een traditionele Jonk
  • Het historische Hue
  • Aan het strand van Hoi An
  • Bezoek de Cu Chi Tunnels
  • Varen over de machtige Mekong
  • Genieten van de stranden op Phu Quoc

Programma

Dag 1 Aankomst in Vietnam

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 Mai Chau

Dag 4 Pu Luong National Park

Dag 5 Ontdek Ninh Binh

Dag 6 Halong Bay

Dag 7 Per boot & trein

Dag 8 Fietsen in Sapa

Dag 9 Trekking naar Cat Cat

Dag 10 Terug naar Hanoi

Dag 11 Naar Hue

Dag 12 Op pad in Hue

Dag 13 Bach Ma National Park

Dag 14 Fietsen door Hoi An

Dag 15 -16Aan het strand

Dag 17 Naar Saigon

Dag 18 Cu Chi Tunnels

Dag 19 Cruisen over de Mekong

Dag 20 Drijvende markten

Dag 21 -22Phu Quoc

Dag 23 Weer naar huis

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Het berglandschap van Sapa"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk