Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Rimping Village

Het Rimping Village is een stijlvol hotel, gebouwd in koloniale stijl en rustig gelegen aan de rand van het centrum in Wat Kate, het handelscentrum van het oude Chiang Mai. Het hotel telt 24 kamers gelegen in laagbouw. Er zijn superior kamers, deluxe en deluxe rimping kamers en er is een familiekamer aanwezig. De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden, zitgedeelte, telefoon, televisie, eigen badkamer en WiFi.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere een zwembad, gratis gebruik van de fietsen, een goed restaurant met lokale en internationale keuken, roomservice, wasseretteservice, WiFi, parkeergelegenheid en activiteitendesk met uitstapjes door de omgeving van Chiang Mai.

 

Locatie: Het Rimping Village vormt een oase van rust in het bruisende Chiang Mai. In de omgeving van het hotel vindt u onder meer de Ping rivier, het kantoor van de Thaise toeristinformatiedienst (TAT) en diverse winkeltjes en restaurants. Op 5-10 minuten rijden van het hotel ligt het vliegveld en het historische centrum van Chiang Mai, vooral bekend vanwege de gezellige avondmarkt.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels