Abian Ayu Villa

Natuur

Het Abian Ayu Villa is een fraai middenklasse hotel, gelegen tussen de rijstterrassen van Sidemen. Dit hotel in Balinese stijl werd in 2011 gebouwd en ligt op een mooie locatie met uitzicht op de rijstterrassen en de Gunung Agung vulkaan. De kamers zijn traditioneel ingericht en voorzien van comfortabele bedden, zitgedeelte, eigen badkamer, terras en ventilator. Zoals bij de meeste hotels in Sidemen is er geen airco aanwezig, omdat dit vanwege de grotere hoogte niet nodig is.

Naast een vriendelijke service biedt het hotel haar gasten uitgebreide faciliteiten waaronder een zwembad met uitzicht op de rijstterrassen, een goed restaurant met lokale, thaise en internationale gerechten, bar, spa-behandelingen, WiFi, wasseretteservice, yoga & meditatie, kookworkshops en men organiseert activiteiten zoals rafting, klimmen, trekkings en meer.

 

Locatie: Het Abian Ayu Villa ligt in Sidemen, een authentieke regio van Bali die bekend staat om haar mooie natuur. De rit van het vliegveld naar Sidemen duurt ongeveer 2 uur.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels