Puri Lumbung Cottages

Cultuur / Gezinsreizen / Natuur

Een Lumbung is een traditionele Balinese rijstschuur op palen en als zodanig vormt deze een belangrijk onderdeel van de historie van Bali. Het Puri Lumbung Cottages ontdekte een aantal ongebruikte lumbung tussen de rijstvelden en wist deze met een aantal kleine wijzigingen om te bouwen tot gerieflijke accommodatie. Het Puri Lumbung Cottages ligt in de koele bergen van Munduk waar airconditioning overbodig is en het hotel vormt een eco-project ter ontdekking en bescherming van de ongerepte natuur van Munduk. Het hotel telt 12 standaard cottages. Dit zijn de omgebouwde lumbungs die zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, een balkon met zitgedeelte, WiFi, bureau en natuurlijk een fraai uitzicht op de rijstvelden.

De twee familie cottages zijn nieuw gebouwd met uiteraard het lumbung concept in gedachten. Er is een slaapkamer op de begane grond en een op de bovenverdieping. Beide kamers hebben een balkon/veranda met een fraai uitzicht. Tot slot is er nog de deluxe familie cottage. Deze heeft dezelfde indeling, maar is wat ruimer, luxer ingericht en deze cottage heeft de mooiste ligging: direct aan een rijstveld.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere een restaurant, een bar, de Arathi Spa, WiFi, roomservice, wasseretteservice en het hotel verzorgt activiteiten als trekkings door de omgeving, fietstochten, yoga, danslessen, Balinees koken en workshops voor kruidenmedicijnen, traditionele muziekinstrumenten en Balinees weven. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

Locatie: Het Puri Lumbung Cottages is fraai gelegen tussen de rijstvelden en heuvels van Munduk. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 2 uur naar Munduk.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels