Oasis Lagoon Resort

Gezinsreizen

Het Oasis Lagoon Resort is een goed 4-sterren resort, gelegen in het hart van Sanur. Dit kindvriendelijke, middelgrote hotel telt 126 kamers en suites en is een prima keuze voor gezinsreizen. De kamers liggen in laagbouw rond een fraaie lagune-zwembad. Tot de kamertypes behoren onder meer deluxe kamers, lagoon-acces kamers en verschillende familiekamers. Alle kamers zijn uitgerust met airco, LCD-televisie, telefoon, kluisje, eigen badkamer, minibar/koelkast, gratis WiFi, waterkoker, koffie & thee.

Naast een uitstekende service biedt het resort haar gasten uitgebreide faciliteiten zoals een fraai zwembad, een pool bar, restaurant, lobby, bar, gratis WiFi, wasserette- & stomerijservice, liften, roomservice en activiteitendesk. Het Oasis Lagoon ligt niet direct aan het strand, maar beschikt wel over een beachclub.

 

Locatie: Het Oasis Lagoon Resort ligt centraal in Sanur. U bevindt zich hier op enkele minuten wandelen van restaurants en winkeltjes en ook het strand is slechts een paar honderd meter van het hotel verwijderd.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels