Mimpi Tulamben Resort

Natuur

Gelegen in het dorpje Tulamben aan de voet van de Gunung Agung vulkaan vindt u het Mimpi Tulamben Resort. Dit luxe 4-sterren resort ligt in een fraaie tropische tuin en bestaat uit 13 patio kamers, 12 deluxe cottages en 4 oceanview cottages.

De Patio kamers liggen in de tuin en hebben een ruime veranda met zitgedeelte. De deluxe cottages zijn gelegen in Balinese bungalows en hebben een semi-open badkamer en veranda. Alle kamers en cottages zijn voorzien van airconditioning, fraaie badkamer met douche, kluisje, ventilator en veranda.

Het Mimpi Tulamben Resort beschikt over een zwembad, duikcentrum, restaurant, bar, spa, roomservice, wasseretteservice, internet en tourdesk.

Ligging: Het Mimpi Tulamben Resort ligt centraal in Tulamben. Direct aan het strand en op loopafstand van zowel het centrum als het startpunt voor de duik bij het bekende Liberty wrak. In de omgeving vindt u diverse belangrijke bezienswaardigheden als onder andere het Tirtagganga waterpaleis. Vanaf het vliegveld rijdt u in ongeveer 2,5 uur naar Tulamben.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels