Oceanview Tulamben Resort

Het Oceanview Tulamben Resort is een luxueus designresort met 9 fraaie cottages. De cottages liggen in een mooie, ruim opgezette tropische tuin met onder meer een halfopen restaurant en een prachtig zwembad met zeezicht. De cottages zijn zodanig gebouwd dat ze allemaal een veranda met zeezicht hebben. Er zijn 8 deluxe cottages en 1 suite, allen voorzien van koelkast/minibar, televisie, airconditioning, plafondventilator, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche, gratis WiFi en een veranda met zitje.

Het Oceanview Tulamben beschikt over een uitstekende duikschool, een restaurant met Aziatische en westerse gerechten, roomservice, WiFi, zwembad met kindergedeelte, wasseretteservice en een tourdesk.

Ligging: Het Oceanview Tulamben Resort ligt direct aan het strand en daarvandaan zwemt u in enkele slagen naar het bekende Liberty Wrak de bekendste duiklocatie van Tulamben. Van het hotel loopt u in enkele minuten naar het kleine centrum van Tulamben en vanaf het vliegveld is het 2 tot 2,5 uur rijden naar Tulamben.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels