Conrad Rangali Island Resort

Huwelijksreizen / Luxe reizen / Natuur

Ongekende luxe en comfort, dat vindt u op het Conrad Rangali Island Resort. Dit fantastische 5-sterren hotel ligt op twee eilanden en de meest spectaculaire feature is zonder twijfel het onderwater-restaurant. Hier eet u in een glazen koepel tussen het koraal; een onvergetelijke ervaring. Het Conrad Rangali Island Resort telt 150 villa’s in verschillende types, van beach villa’s tot watervilla’s. Welke villa u ook kiest, allemaal bieden ze optimaal comfort met een stijlvolle inrichting, gratis WiFi, flatscreen TV, DVD-speler, luxe badkamer en veranda met uitzicht op zee of het strand.

Tot de uitgebreide faciliteiten die u worden geboden horen onder meer 11 restaurants en bar, twee luxe spa’s met talloze massages en behandelingen, fitnesscenter, een schitterend huisrif, duikcentrum, roomservice, tourdesk, een mini-onderzeeër en watersportmogelijkheden zoals het snorkelen met walvishaaien en manta’s. Kortom, voor een echte luxe vakantie kiest u het Conrad Rangali Island Resort!

Locatie: Het Conrad Rangali Island Resort ligt verdeeld over twee eilanden die met elkaar verbonden zijn met een brug. Het resort is vanaf het internationale vliegveld per watervliegtuig in ongeveer 30 minuten te bereiken.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl