Kebun Villa

Natuur

‘Bali zoals u het zich voorstelt’, dat is wat Kebun Villa biedt. Het is een fraai middenklasse hotel gelegen tussen de rijstvelden, vijvers en tuinen van Belimbing. Het hotel telt slechts 11 kamers elk met een eigen veranda, badkamer met douche, waterkoker, koffie & thee en een prachtig uitzicht op de rijstvelden. De standaard kamers liggen bij het zwembad, de deluxe kamers liggen verspreid door de tropische tuinen en zijn voorzien van teakhouten meubilair en Balinese kunst. Tot slot zijn er de familiekamers, bestaande uit twee slaapkamers en een grote badkamer. De familiekamers liggen in de tuin en kijken uit op het zwembad en de rijstvelden.

Tot de hotelfaciliteiten die dit hotelletje biedt behoren onder andere een zwembad, kunstgalerij, cafe, terras, bar, restaurant, putting golfbaan, roomservice, wasseretteservice en een tourdesk. Kebun Villa organiseert regelmatig leuke activiteiten als een workshop koffie of Balinese kunst, massages, trekkings en tours door de omgeving.

Locatie: Kebun Villa is fraai gelegen op de helling van Batukaru berg in het hart van Bali. Vanaf het vliegveld rijdt u in twee tot tweeënhalf uur naar Kebun Villa.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

familiekamers

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels