Bakung Ubud Resort

Gezinsreizen

Het Bakung Ubud Resort is een charmant middenklasse hotel, gelegen tussen de rijstvelden van Ubud. Het hotel bestaat uit 24 deluxe kamers en 9 villa’s, gebouwd in een mooie mix van Balinese stijl en modern comfort. De deluxe kamers liggen in laagbouw naast het zwembad en kijken uit over de tuin en de rijstvelden. De villa’s hebben 1 of 2 slaapkamers en vooral die laatste zijn ideaal voor gezinnen. Naast een smaakvolle inrichting zijn alle kamers en villa’s voorzien van een LED televisie, telefoon, airco, gratis WiFi, moderne badkamer, kluisje, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer twee zwembaden, een restaurant met lokale en internationale gerechten, roomservice, bar, gratis WiFi, activiteitendesk, wasseretteservice en een shuttlebusservice naar het centrum van Ubud en Monkey Forest.

Locatie: Het Bakung Ubud Resort ligt aan de rand van Ubud en wordt omringd door rijstvelden. Vanaf het hotel is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum van Ubud en vanaf het vliegveld van Bali reist u in ongeveer een uur naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels