Sri Lanka Adventure

Avontuur / Natuur

De 15-dgs Sri Lanka Adventure Rondreis is een rondreis met nadruk op de natuur en veel avontuurlijke activiteiten. Jeepsafari’s, boottochten, trekkings, fietstochten, meehelpen bij een olifantenopvang, zipline-en door de jungle, rafting en nog veel meer! Een zeer complete rondreis, ook ideaal voor een gezinsvakantie met tieners! De reis is naar keuze nog te verlengen of uit te breiden met een strandvakantie op de Malediven.

 

HOE ZIET DEZE 15-DGS RONDREIS SRI LANKA ADVENTURE ERUIT?

Het programma start met een dagje in Negombo bij aankomst. Makkelijk dichtbij het vliegveld en perfect om even lekker te acclimatiseren. In Negombo maakt u een stadstour en een boottocht door de mangroves. Vervolgens gaat de reis naar het Wilpattu National Park voor een jeepsafari en overnachting in een safarikamp! De volgende stop is de Culturele Driehoek regio. Hier beklimt u de Pidurangala Rock voor een waanzinnig uitzicht. U maakt een fietstocht langs de eeuwenoude tempels & ruïnes van Polonnaruwa. Hierna gaat de reis naar Centraal-Sri Lanka, met een bezoek aan Kandy, Rafting in Kitulgala, de bekende treinreis door de bergen en u gaat zipline-en door de jungle van Ella! In Zuid-Sri Lanka maakt u nog een extra jeepsafari door Yala National Park, op zoek naar het Sri Lankaanse luipaard, u ziet het V.O.C. van Galle en u geniet van een strandvakantie in Mirissa!

 

Kies voor een reis door Sri Lanka op maat

Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Mocht u nog aanpassingen willen doen aan de rondreis Sri Lanka Adventure, dan is dat geen enkel probleem. Een ander hotel, verlenging, extra, excursies, etc. Laat het ons weten en wij stellen graag uw droomreis samen en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Wanneer u nog vragen heeft of meer informatie wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)85 760 47 00 of door te mailen naar reizen@originalasia.nl.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de vele hoogtepunten van de reis behoren onder meer:

 • Jeepsafari in Wilpattu National Park
 • Boottocht door de mangroves
 • Slapen in een safarikamp
 • Beklim de Pidurangala Rock
 • Fietsen langs eeuwenoude tempels
 • Rafting in Kitulgala
 • Per trein door de bergen
 • Zipline-en in de jungle van Ella
 • Op zoek naar de luipaarden van Yala
 • Walvisspotten (nov-apr / optioneel)
 • Tropisch genieten aan het strand van Mirissa

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Mangroves & Jeepsafari

Dag 3 Beklim Pidurangala

Dag 4 Fietsen

Dag 5 De olifanten

Dag 6 De Knuckles Range

Dag 7 Rafting

Dag 8 Per trein

Dag 9 Zipline-en

Dag 10 Naar Tissa

Dag 11 Yala National Park

Dag 12 Mirissa

Dag 13 -14Walvissen

Dag 15 Galle & Colombo

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Rafting in Kitulgala is een van de vele hoogtepunten!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk