Paradise Beach Club

Natuur

De Paradise Beach Club bestaat sinds 1983 en is een prima middenklasse hotel gelegen aan het strand van Mirissa. Van een klein guesthouse met 5 hutjes is de Paradise Beach Club uitgegroeid tot een volwaardig middenklasse hotel met 42 cabana’s en kamers in laagbouw. De kamers zijn ruim, smaakvol ingericht en voorzien van airco, telefoon, flatscreen televisie, minibar/koelkast, comfortabele bedden, zitgedeelte, balkon of veranda en een eigen badkamer. Het hotel beschikt over deluxe kamers, superdeluxe kamers, junior suites en er is een familiesuite met twee slaapkamers die bij elkaar horen. De kamers kijken uit op de tropische tuinen, het zwembad en/of de Indische Oceaan.

Tot de ]uitgebreide hotelfaciliteiten behoren onder meer een zwembad, restaurant, bar, kluisjes, spa en tourdesk voor uitstapjes door de omgeving. De gouden stranden en geweldige golven hebben al jaren een aantrekkingskracht op surfliefhebbers en daar is de laatste jaren het walvisspotten bijgekomen. Vanuit Mirissa vertrekken de boten om dolfijnen, potvissen en de immense blauwe vinvis te spotten, het grootste dier op aarde.

 

Locatie: De Paradise Beach Club ligt direct aan het strand van Mirissa, in het zuiden van Sri Lanka. Het is een mooi vissersdorpje met prachtige stranden, dat vooral bekend is als startpunt voor het walvisspotten tussen november en april.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels