Mango House Galle

Cultuur / Gezinsreizen

Het Mango House Galle is een kleinschalig en charmant guesthouse gelegen in het hart van het oude V.O.C. fort in Galle. De kamers zijn gelegen in een historische villa en als gast kunt u hier kiezen uit de standaard kamer, superior kamer of een familiekamer. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van comfortabele bedden, klamboe, airco plafondventilator, gratis WiFi, televisie, waterkoker, koffie en thee. Alle kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met douche. Het hotel serveert een uitgebreid ontbijt met keuze uit westerse en Sri Lankaanse gerechten.

Het hotel beschikt verder over faciliteiten als een receptie, kluisjes, roomservice, gratis WiFi, wasseretteservice en er is een transfer- en toursdesk voor vervoer en uitstapjes in de omgeving.

 

Locatie: Wellicht de mooiste faciliteit van het Mango House Galle is de centrale ligging in het fort. Oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen en later veroverd en uitgebouwd door V.O.C. Het is een typisch 17-eeuws stervormig fort dat doet denken aan Naarden, Brielle of Boertanghe in Nederland. Het fort is uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed en is zeker een bezoekje waard. De imposante bastions en torens maken ook nu nog indruk en in het stadje zelf ziet u nog Hollandse huizen en de Nederlandse kerk uit 1752.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels