Avontuurlijk Vietnam

Avontuur / Natuur

De rondreis Avontuurlijk Vietnam is actieve reis door het schitterende Noord-Vietnam. Mountainbiken en trekkings in Sapa, kajakken in de verborgen baaien van de Halong Archipel, overnachten bij de lokale bevolking, maak kennis met de bergstammen, varen over de grensrivier met China en fietsen door het Ba Be National Park. Kortom, de reis Avontuurlijk Vietnam heeft alles wat een rondreis avontuurlijk maakt!

Uw reis start in Hanoi en voert u vervolgens naar het berglandschap van Sapa voor een schitterende tocht te voet en per fiets langs de rijstterrassen, verborgen valleien, hangbruggen, watervallen en traditionele dorpjes. Hierna brengt u een bezoek aan het onbekende Ba Be National park, een prachtig natuurgebied waar u kennismaakt met de bergstammen. Net als een van de overnachtingen in Sapa overnacht u in Ba Be National Park in een eenvoudige maar gezellige homestay. Na een dagje Hanoi gaat de reis verder naar Halong Bay, waar u een cruise maakt in een fraaie, traditionele jonk. De reis eindigt weer in Hanoi.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze rondreis behoren onder meer:

  • Trekkings & mountainbiking in Sapa
  • Bezoek verborgen valleien en dorpjes
  • Het Ba Be National Park
  • De etnische markt van Lao Cai
  • Cruise met de Treasure Jonk
  • Overnacht in een gezellige homestay

Programma

Dag 1 Aankomst in Hanoi

Dag 2 Verken Hanoi

Dag 3 Naar de homestay

Dag 4 Giang Ta Chai

Dag 5 Ta Pinh

Dag 6 Bijzondere ontmoetingen

Dag 7 Hanoi

Dag 8 Naar Dau Dang

Dag 9 Fietsend door de natuur

Dag 10 Terug naar Hanoi

Dag 11 Halong Bay

Dag 12 Bai Tu Long Bay

Dag 13 Halong & Hanoi

Dag 14 In Hanoi

Dag 15 Vertrek uit Hanoi

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Zonsondergang boven een afgelegen baai in Halong."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk