Selingan Island Resort

Natuur

Het Selingan Island Resort is een eenvoudig middenklasse resort op het gelijknamige Selingan Island. Dit eiland wordt ook wel Turtle Island genoemd en de voornaamste reden om hier te komen is dan ook om schildpadden te spotten. Zodra het donker wordt komen de zeeschildpadden aan land om hier hun eieren te leggen. De schildpadden komen hier het hele jaar door, dus de kans dat u ze ziet is erg groot. Op sommige momenten worden hier ook baby-schildpadjes uitgezet.

Het resort is het enige hotel op het eiland en dit is bewust gedaan zodat de schildpadden niet gestoord worden. Het Selingan Island Resort beschikt over 4 bungalows met ieder zes kamers. De kamers hebben gedeelde badkamers en toiletten. Het resort beschikt over een eetzaal waar het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd wordt. Er is ook geen andere eetgelegenheid op het eiland.

Locatie: Het Selingan Island Resort ligt op Selingan Island. Dit kleine eilandje is onderdeel van Pulau Penyu National Marine Park. Het eiland ligt op 40 kilometer ten oosten van de stad Sandakan.

faciliteiten & diensten

restaurant

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels