Savoy Homann Hotel

Luxe reizen

Het Savoy Homann Hotel is al jaren een van de meest populaire hotels van Bandung. Het is een luxe hotel dat bekend vanwege haar karakteristieke art-deco stijl. De geschiedenis van dit historische hotel gaat terug tot het jaar 1888 toen het nog het Homann Hotel heette, genoemd naar de toenmalige eigenaren. Tegenwoordig bestaat het Savoy Homann Hotel uit 185 smaakvol ingerichte kamers, die onlangs gerenoveerd zijn, maar nog steeds voorzien van authentieke details als glas-in-lood ramen, balkons en andere elementen. Alle kamers zijn uitgerust met alle moderne gemakken als airco, telefoon, LCD-televisie, fraaie badkamer, minibar/koelkast, waterkoker met koffie & thee.

Het hotel biedt daarnaast over een prima service en faciliteiten als een restaurant, de Batavia bar & lounge, sidewalk cafe, een zwembad, een spa, businesscenter, giftshop, roomservice, wasseretteservice en tourdesk.

Locatie: Het Savoy Homann Hotel heeft een strategische ligging, centraal in Bandung. Vanaf Jakarta rijdt u via de tolweg in ca. 3 uur naar Bandung.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl