Ranveli Village Resort

Het Ranveli Village Resort is uitstekend middenklasse resort, gelegen op een klein eilandje in de Zuid-Ari atol. Met slechts 56 kamers is het een vrij klein hotel en u zult zich hier dan ook gauw thuis voelen. De kamers liggen verspreid tussen de palmen die het grootste deel van het eiland bedekken. Het echte Malediven-gevoel begint al in het watervliegtuig. Vanuit de lucht ziet u het eiland liggen, het poederwitte strand steekt af tegen het helderblauw van de zee en het koraalrif.

De kamers liggen in laagbouw en zijn voorzien van een eigen veranda. De inrichting is smaakvol en de kamers zijn voorzien van airco, badkamer met douche, koelkast/minibar en waterkoker. Er is bewust gekozen om geen televisie in de kamer te plaatsen; het enige wat u hier nodig heeft is een goed boek, een zonnebril of duikbril en een paar afspraken met de luxe spa van het Ranweli Village Resort.

Tot de faciliteiten van het Ranweli Village Resort behoren onder meer een zwembad met terras, het Raakani restaurant, een duikcentrum, bar, internetcafé, fitnessclub, de Lansimoo Spa en activiteitendesk met watersportmogelijkheden.

Locatie: Het Ranveli Village Resort ligt in de Zuid-Ari Atol. Vanaf het internationale vliegveld van Malé vliegt u er in ongeveer 25 minuten per watervliegtuig heen.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels