Pedlar 62 Guesthouse

Originals

Pedlar 62 is een gezellig guesthouse dat midden in het oude V.O.C. fort van Galle ligt. Ideaal voor een bezoek in historische stijl aan deze bijzondere locatie met haar Hollandse geschiedenis. Het hotel ligt in een gebouw uit deze tijd met de typisch koloniale witte bouwstijl met rode daken. Deze stijl ziet u door het hele fort heen en niet voor niets is het fort van Galle dan ook uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. Het guesthouse is heel kleinschalig met 4 kamers. Twee daarvan beschikken over airco en twee hebben een ventilator. De kamers zijn ruim en hebben comfortabele bedden met een klamboe, een kluisje, minibar/koelkast, gratis WiFi en een eigen badkamer met douche.

Verder zijn er faciliteiten als gratis WiFi en beschikt het hotel over een wasseretteservice, veranda en rooftop-lounge. Op verzoek verzorgt uw gastvrouw voor lunch en diner.

 

Locatie: Het Pedlar 62 Guesthouse ligt centraal in het V.O.C. fort van Galle. Ooit door de Portugezen gebouwd, maar in de 17e eeuw veroverd en daarna fors uitgebreid door de Hollandse V.O.C. Vanuit het guesthouse wandelt u zo in enkele minuten naar de belangrijkste bezienswaardigheden van het fort, zoals het museum, de stadsmuren en de oude kerk.

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

wifi

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels