Mai Chau Ecolodge

Natuur

Op drie uur rijden van Hanoi bevindt u zich in een compleet andere wereld van ongerepte natuur en traditionele stammen. In deze fraaie omgeving ligt de Mai Chau Ecolodge. De lodge ligt in een vallei en wordt omringd door rijstvelden. De 43 smaakvol ingerichte kamers zijn gelegen in 19 bungalows, gebouwd in dezelfde stijl als de traditionele huizen op palen, waar Mai Chau om bekend staat. Alle kamers zijn uitgerust met balkon of terras, gratis WiFi, zithoek, minibar/koelkast en een badkamer met douche.

De Mai Chau Ecolodge beschikt over een zwembad, een restaurant met lokale en internationale gerechten en vooral een prachtig uitzicht, een bar, roomservice, wasseretteservice, een spa/massagecenter, WiFi, fietsverhuur en activiteitendesk met excursies & trekkings door de omgeving.

Locatie: De Mai Chau Ecolodge ligt op een privéheuvel in de Mai Chau Vallei en wordt omringd door fraaie rijstvelden. Vanaf Hanoi reist u in ongeveer 3 uur naar Mai Chau. Nabij de Mai Chau Ecolodge vindt u onder meer de dorpjes Pom Coong, Van en Lac.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels