Les Rizieres Lombok

Originals

Het Les Rizieres Lombok is een verborgen pareltje in de streek Tetebatu, aan de voet van de Rinjani Vulkaan, de grootste vulkaan van Lombok. Prachtig gelegen tussen de rijstvelden van Tetebatu, waar tot op de dag van vandaag nog maar heel weinig toeristen komen. Dit kleinschalige hotelletje biedt superior kamers en familiekamers. De kamers kijken uit op de tropische tuin en/of de rijstvelden en zijn uitgerust met comfortabele bedden, gratis WiFi en een eigen badkamer. U bevindt zich op een wat grotere hoogte waardoor het in de avond afkoelt en een airco niet noodzakelijk is.

Het hotel beschikt over een goed restaurant, een terras met fraai uitzicht en een 24-uurs receptie. De belangrijkste faciliteit is de ligging in de mooie streek. Via de activiteitendesk kunt u diverse excursies & activiteiten ondernemen, zoals een trekking door de rijstvelden, een tocht naar de Rinjani vulkaan, rivertubing, maar ook excursies naar de onbewoonde eilandjes van Oost-Lombok!

 

Locatie: Het Les Rizieres Lombok ligt in Tetebatu, in het binnenland van Lombok. Tetebatu ligt aan de zuidelijke voet van de immense Rinjani vulkaan, de grootste van Lombok. Het is een schitterende regio met rijstvelden, watervallen, traditionele dorpjes en meer. Vanaf het vliegveld Lombok rijdt u in ongeveer een uur naar het hotel.

faciliteiten & diensten

restaurant

familiekamers

wifi

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels