Ketapang Indah Hotel

Het Ketapang Indah Hotel is een uitstekend 4-sterren hotel, nabij Banyuwangi in oostelijk Java. De kamers van het hotel liggen in lage gebouwen, verspreid door een fraaie tropische tuin. Vanaf het hotel heeft u uitzicht op zee en u ziet aan de overkant het godeneiland Bali liggen. Bovenal is het hotel ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan de befaamde Ijen vulkaan en de plantages van Oost-Java!

Als gast kunt u hier kiezen uit standaard kamers, superior kamers, garden- en oceanview kamers. Alle kamers zijn voorzien van airco, comfortabele bedden, televisie, telefoon, bureautje, WiFi en eigen badkamer.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder meer een groot zwembad, een restaurant met lokale en internationale gerechten, WiFi, kluisjes, wasseretteservice, traditionele massage, speeltuintje en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Ketapang Indah Hotel net buiten Banyuwangi, direct aan zee en op een kwartiertje rijden van zowel het centrum als de veerboot naar Bali. Het hotel is tevens een goed startpunt voor een bezoek aan de Ijen vulkaan!

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels