Jiwa Jawa Ijen

Natuur

Het Jiwa Jawa Ijen Resort is het zusterhotel van het gelijknamige Jiwa Jawa Hotel bij de Bromo, dat al jaren een van onze favorieten is. Het Jiwa Jawa Ijen is een gloednieuw hotel. Jiwa Jawa betekent letterlijk ‘ziel van Java’ en dit fraaie boutique hotel is dan ook in traditionele stijl gebouwd. Als gast heeft u hier de keuze tussen een deluxe of een executive kamer. De deluxe kamers zijn voorzien comfortabele bedden, badkamer met douche, gratis WiFi, LED televisie, airco, waterkoker, koffie & thee, kluisje. De executive kamers beschikken over dezelfde faciliteiten, maar hebben een mooier uitzicht.

Verder beschikt het hotel over faciliteiten als een restaurant, bar, kunstgalerij met fotografie, fietsverhuur, wasseretteservice en een activiteitendesk met tal van uitstapjes waaronder natuurlijk een bezoek aan de befaamde Ijen Vulkaan.Het resort beschikt niet over een zwembad.

 

Locatie: Het Jiwa Jawa Ijen Resort ligt aan de voet van het Ijen plateau. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Oost-Java.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

wifi

sporten

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels