Holiday Inn Resort Kandooma

Gezinsreizen / Huwelijksreizen / Luxe reizen

Het Holiday Inn Resort Kandooma is een schitterend 4-sterren resort met 160 villa’s verdeeld in vier stijlen. Er zijn beach/garden villa’s, beach houses, familievilla’s en overwater villa’s. De garden villa’s liggen per twee-onder-een-kap verspreid door de tropische tuin en beschikken over een grote glazen pui. Tot de kamerfaciliteiten behoren onder meer een flatscreen TV, binnen- én buitendouche, WiFi, minibar/koelkast en fraaie badkamer. De beach villa’s hebben dezelfde faciliteiten maar kijken uit op het strand. De beach houses hebben twee verdiepingen; beneden is de open woonkamer en boven bevindt zich de slaapkamer. De overwater villa’s zijn de meest luxe villa’s van het resort.

Het Holiday Inn Resort Kandooma beschikt over diverse restaurants en bars, een kidsclub, duikcentrum, een luxe spa, tourdesk en watersportmogelijkheden zoals snorkelen met walvishaaien of schildpadden, een boottocht naar de dolfijnen, nachtvissen en duiken.

Locatie: Het Holiday Inn Resort Kandooma ligt in de Zuid-Malé atol. Per speedboot is het ongeveer 45 minuten varen vanaf het internationale vliegveld.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

duikcentrum

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl