Holiday Inn Baruna Beach

Gezinsreizen / Luxe reizen

Het Holiday Inn Baruna Beach Resort is een uitstekend luxe resort gelegen aan het strand van Tuban, in het zuiden van de Kuta-regio. Het resort beschikt over 193 fraai ingerichte kamers en suites, gesitueerd in laagbouw in de grote tropische tuin. Alle kamers zijn uitgerust met airco, balkon of terras, WiFi, flatscreen TV, CD/DVD-speler, iPod-docking, telefoon, kluisje, koelkastje, waterkoker, koffie & thee.

Tot de uitgebreide faciliteiten & diensten van het Holiday Inn Baruna Beach Resort behoren onder meer een groot zwembad, de Tea Tree Spa, twee restaurants, poolbar, terras, fitnesscenter, kidsclub, lounge, activiteitendesk, een minimart, WiFi, babysitservice, wasseretteservice en 24-uurs roomservice. Ook beschikt het resort over een departure lounge. Hier kunt u na het uitchecken uw bagage achterlaten, nog even relaxen, een douche nemen, televisie kijken of internetten tot het tijd is naar het vliegveld te gaan.

Locatie: Het Holiday Inn Baruna Beach Resort ligt direct aan het strand van Tuban, in het zuiden van de Kuta Baai. Het hotel zelf is ruim van opzet en vrij rustig gelegen. Vanaf het resort loopt u in enkele minuten naar het centrum van Kuta. De rit van het vliegveld naar het Holiday Inn Baruna Beach duurt slecht 10-15 minuten.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

kidsclub

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels