Alila Manggis

Het Alila Manggis Resort is een uitstekend boutique resort in 5-sterren stijl. Het resort ligt aan de kust van Candidasa, tussen de zee en de heilige Agung vulkaan. De ruime kamers en suites zijn gelegen in laagbouw van twee verdiepingen. Als gast heeft u de keuze uit superior kamers, deluxe kamers en suites. De superior kamers liggen op de begane grond en de deluxe kamers en suites op de eerste verdieping. Alle kamertypes zijn bijzonder smaakvol ingericht en voorzien van airco, comfortabele bedden, een LCD-televisie, telefoon, waterkoker, koffie & thee, minibar/koelkast, kluisje, gratis WiFi, luxe badkamer en eigen terras.

Tot de uitgebreide hotelfaciliteiten behoren onder meer een zwembad, een luxe spa & wellnesscenter met onder andere yoga en Tai Chi-sessies, gratis WiFi, bar, lounge, gratis afternoon tea, giftshop, roomservice, wasseretteservice en een activiteitendesk voor extra transport en excursies.

 

Locatie: Het Alila Manggis Resort ligt direct aan zee. U bevindt zich hier in het plaatsje Manggis, net onder Candidasa zelf. Vanaf het vliegveld rijdt u er in ca. 2 uur heen. Het is tevens een goed startpunt om hiervandaan de bekende Gili Eilanden te bereiken.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels