Greenery Panvaree Resort

The Greenery Panvaree Resort is een schitterend boutique hotel dat bestaat uit drijvende villa’s op het prachtige Cheow Lan meer in het Khao Sok National Park. Het resort bestaat uit een lobby/restaurant en twee drijvende huizen met ieder vier kamers. Iedere kamer is fraai ingericht met lokale materialen en veel oog voor detail. Er zijn superior en familiekamers, allen uitgerust met comfortabele bedden, airco, ventilator, eigen badkamer met douche, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, televisie en een terras met uitzicht over het meer.

Tot de faciliteiten van het resort behoren onder meer een goed restaurant met lokale en westerse specialiteiten, gebruik van de kajaks en activiteiten zoals bootsafari’s, een tocht naar ‘Little Halong Bay’, trekkings, grotklimmen en meer! Kortom, de ideale keuze voor een luxe verblijf in het Khao Sok National Park!

 

Locatie: Het Greenery Panvaree Resort ligt midden in de natuur van het Khao Sok Nationa Park, in het Cheow Lan Lake. U bereikt de accommodatie per longtailboat en het verblijf is ook op basis van volpension. Vanuit het Khao Sok National Park kunt u makkelijk doorreizen naar de bekende badplaatsen van Zuid-Thailand, zoals onder andere Koh Samui, Phuket, Krabi en Khao Lak.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

airco

familiekamers

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels