Cempaka Belimbing Villa

Natuur

Voor ieder die een mooi en authentiek hotel zoekt buiten de gebaande toeristische wegen is het Cempaka Belimbing Villa een echte aanrader! Dit boutique hotel telt slechts 16 villa’s en ligt aan de voet van de Batukaru berg. Door de fraaie ligging kijkt het Cempaka Belimbing Villa uit over de prachtige rijstvelden waar het dorp Belimbing om bekend staat.

Er zijn 6 suite villa’s met zicht op de tuin, 4 deluxe villa’s met zicht op de rijstvelden en 6 valleyview villa’s. Alle villa’s zijn gebouwd in Balinese stijl en beschikken over een ruime slaapkamer, minibar/koelkast, badkamer met douche en een veranda met uitzicht. Er is bij de meeste villa’s geen airco aanwezig.

Het Cempaka Belimbing Villa beschikt over een spa met Balinese massage en schoonheidsbehandelingen, een mooi zwembad met uitzicht, een jacuzzi, een restaurant met oosterse en westerse keuken en daarnaast biedt het hotel services en activiteiten als roomservice, wasseretteservice, trekkings door rijstvelden, Balinese kooklessen en fietstochten door de omgeving.

Locatie: Rond het Cempaka Belimbing Villa liggen rijstvelden en bossen met mango, durian en cacao. Een prachtige en rustieke omgeving die doet denken aan het Bali van 30 jaar geleden. Vanaf het vliegveld reist u in ongeveer anderhalf uur naar Belimbing.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

wellness

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels