Sang Giri Tented Mountain Resort

Avontuur / Natuur / Originals

Het Sang Giri Tented Mountain Resort is een uniek resort genesteld in de bergen van Jatiluwih, een stukje Bali dat op de werelderfgoedlijst staat. Het resort bestaat uit 8 luxe ingerichte tenten, ieder met een eigen badkamer en ruim terras met onvergetelijk uitzicht op de omliggende bergen.

In deze inspirerende natuur kunt u fraaie wandelingen maken langs bergpaden, rijstterrassen en watervallen. Tevens leent de omgeving zich uitstekend voor mountainbiking en vogelspotten.

De tenten zijn luxe ingericht en voorzien van uitstekende bedden, eigen badkamer met regendouche en toilet, ruim terras met zitgedeelte en prachtig uitzicht.

Het Sang Giri Tented Mountain Resort beschikt over een goed restaurant gespecialiseerd in de authentieke Balinese gerechten, uitstekende service, joggingtrack, mountainbiking en een tourdesk waar men diverse activiteiten organiseert als jungletrekkings, nachtelijke hikings, vogelspotten, tempelbezoeken, kooklessen en nog veel meer.

Locatie: Het Sang Giri Tented Mountain Resort ligt in de bergen van Jatiluwih, op ongeveer anderhalf uur rijden van het vliegveld van Bali. In deze rustige omgeving vindt u de mooiste rijstterrassen waar Bali zo bekend om staat, warmwaterbronnen, eeuwenoude tempels en tropisch regenwoud. Het is een bergachtige omgeving en daardoor moeten er wel wat trappen worden beklommen om bij de tenten te komen.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

wellness

sporten

activiteitendesk

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl