Bali Mandira Beach Resort

Luxe reizen

Het Bali Mandira Beach Resort is een schitterend viersterren resort direct aan het strand van Legian. Het hotel bestaat uit superior kamers in laagbouw en deluxe cottages, gelegen in huisjes van twee verdiepingen, verspreid door de tropische tuin.

Het Bali Mandira Beach Resort is fraai gebouwd in een combinatie van klassiek Balinese stijl en modern comfort en met een prachtige tropische tuin. De parel van het hotel is het schitterende nieuwe zwembad.

De superior kamers liggen in laagbouw en zijn onlangs gerenoveerd. De kamers hebben een balkon en kijken uit op de tropische tuinen. De deluxe cottage kamers liggen per vier in huisjes van twee verdiepingen. De kamers op de begane grond beschikken over een halfopen badkamer.

Alle kamers zijn voorzien airconditioning, telefoon, televisie, koelkast met minibar, koffie & thee, balkon of veranda.

Tot de hotelfaciliteiten behoren onder andere twee fraaie zwembaden, lounge, bar, twee restaurants, een luxe spa, yogalessen, kidsclub, roomservice, wasseretteservice en tourdesk.

Locatie: Het Bali Mandira Beach Resort ligt direct aan het strand en centraal in Legian. Vanaf het vliegveld is het ongeveer 25 minuten rijden naar het hotel.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

strand

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels