Arts Riverview Lodge

Avontuur / Gezinsreizen

Arts Riverview Lodge is een gezellige junglelodge nabij het prachtige Khao Sok National Park. De lodge bestaat uit cottages en boomhuizen in een fraaie landschap aan de rivieroever. U ben hier omringd door de ongerepte jungle en er is dan ook een goede kans om diverse apensoorten te spotten rond de lodge. Een ideale keuze voor een heerlijk verblijf in de natuur.

De lodge beschikt over een goed restaurant en diverse faciliteiten zoals gratis WiFi in de lobby en restaurant, parkeergelegenheid, bar, massage, wasseretteservice, tourdesk, een eigen fruit- en groententuin, receptie en de rivier vormt het natuurlijke zwembad van de lodge!

Tot de kamertypes behoren een gardenview cottage, gardenview treehouses, riverview cottages en rivierview treehouses. Alle huisjes zijn gebouwd in lokale stijl met natuurlijke materialen en zijn voorzien van een ventilator, terras of balkon, bureautje, eigen badkamer en comfortabele bedden met klamboe.

 

Locatie: Arts Riverview Lodge ligt in een eigen stukje regenwoud aan de Sok-rivier, net buiten het beschermde Khao Sok National Park. U bereikt het resort in ongeveer 2,5 uur vanaf het vliegveld van Phuket. De rit naar de badplaats Khao Lak duurt een uur en van de lodge naar de haven van Surat Thani is een rit van ongeveer 2,5 á 3 uur.

faciliteiten & diensten

restaurant

bar

familiekamers

wifi

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels