Areca Hotel Georgetown

Gezinsreizen

Het Areca Hotel Georgetown Penang is een gezellig familiehotel in een traditionele Penang-stijl. Het hotel ligt in een gebouw dat oorspronkelijk twaalf Shophouses in Chinese stijl van voor de Tweede Wereldoorlog waren. Gunstig gelegen in de UNESCO werelderfgoed bufferzone van het centrum van Georgetown. Het hotel is vernoemd naar de Areco palm. Dit is een palmboom die ook wel de Pinang Palm wordt genoemd en hieraan dankt het eiland Penang haar naam. Het Areca Hotel beschikt over diverse kamertypes en er is een coffeeshop. De 48 kamers liggen in laagbouw in historisch gebouw met kenmerkende architectuur met veel houtsnijwerk en houten luiken. Als gast kunt u hier kiezen uit de heritage loft, de heritage kamer of een familiesuite. Alle kamers zijn sfeervol en modern ingericht met lokale details. Tot de kamerfaciliteiten behoren onder meer airco, gratis WiFi, waterkoker, koffie & thee, kluisje, telefoon, flatscreen televisie, koelkast met minibar en badkamer met douche.

Verder beschikt het hotel over 24-uurs receptie, het Areca Café, transport- & tourdesk, wasseretteservice, gratis WiFi in de openbare ruimtes en op de kamers, lounge, bibliotheek, kinderkamer.

 

Locatie: Het Areca Hotel Georgetown Penang ligt centraal in het historische centrum van de stad Georgetown, op het eiland Penang. U bereikt Penang per binnenlandse vlucht vanuit Kuala Lumpur of via de brug die het eiland verbindt met het vasteland.

faciliteiten & diensten

restaurant

airco

familiekamers

wifi

activiteitendesk

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels