Neo+ Hotel Penang

Het Neo+ Hotel Penang is een goed middenklasse hotel met een centrale ligging in de stad Georgetown op het eiland Penang. De gunstige ligging, comfortabele kamers en goede service maken het hotel tot een favoriete uitvalsbasis om de stad en het eiland te verkennen! Het hotel is ingericht in modern-Aziatische stijl en telt 196 kamers en suites. De ruime kamers zijn voorzien airco, comfortabele bedden, kluisje, flatscreen televisie, telefoon, eigen badkamer, bureautje, waterkoker, koffie & thee.

Tot de faciliteiten van het hotel behoren onder meer een fraai zwembad met terras op het dak, een goed restaurant met westerse en Aziatische gerechten, bar/lounge, fitnesszaal, roomservice, wasseretteservice en activiteitendesk.

 

Locatie: Het Neo+ Hotel Penang ligt centraal in Georgetown, de grootste stad op het eiland Penang. U bereikt Penang via een brug vanaf het vasteland, via een binnenlandse vlucht en er is een bootverbinding naar het vakantie-eiland Langkawi. Op loopafstand van het hotel vindt u de 7th Street Market, de eetstalletjes van New Lane Hawker Center en diverse winkelcentra.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

familiekamers

wifi

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels