Plataran Borobudur

Luxe reizen

Het Plataran Borobudur is een uniek boutique resort dat zowel eco-vriendelijk als bijzonder luxe is. Het resort ligt in de heuvels rond de wereldberoemde Borobudur tempel. Hierdoor heeft u vanaf het Plataran Borobudur een ongekend uitzicht op de tempel, maar ook op de Merapi vulkaan en de vele teak-bossen.

In dit luxe resort verblijft u in een fraaie villa. U heeft de keuze tussen een paddy cabana of een van de diverse type pool-villa’s, luxe verblijven met een eigen zwembad. Alle villa’s zijn prachtig ingericht met veel oog voor detail. Ook zijn ze uitgerust met een luxe badkamer, eigen veranda, LCD-televisie, minibar/koelkast, waterkoker, koffie & thee, kluisje en gratis WiFi. Tot de hotelfaciliteiten van het Plataran Borobudur behoren onder meer een terras met uitzicht op de Borobudur tempel, een uitstekend restaurant, bar, de Padma Spa & Yoga, een zwembad, WiFi en een activiteitendesk.

Locatie: Het Plataran Borobudur Resort ligt op enkele minuten rijden van de Borobudur tempel. Vanaf de stad Yogyakarta reist u in een kleine twee uur naar het resort.

faciliteiten & diensten

zwembad

restaurant

bar

airco

wifi

wellness

sporten

activiteitendesk

roomservice

wasseretteservice

fietsverhuur

bekijk kaart

Dit hotel boeken of opslaan?

Opslaan Deel Offerte

Heeft u vragen of zoekt u een reis op maat? Neem gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst!
Bel: +31 (0) 85 760 47 00
Email: reizen@originalasia.nl

Vergelijkbare hotels