Van Theevelden tot Vulkanen

Cultuur

Van Theevelden tot Vulkanen is een schitterende 15-dgs privérondreis is een rustig tempo. Ideaal als u wat langer de tijd heeft om het fraaie Java in al haar diversiteit te bekijken. De reis start in Jakarta en de route voert u daarna via Bogor naar Bandung. Na het bezoek aan deze fraaie stad met haar vele koloniale invloeden reist u door naar Pangandaran, een kleine badplaats in Zuid-Java die vooral populair is bij de lokale bevolking. Daarmee is het natuurlijk juist een aanrader! Vanuit Pangandaran gaat u naar het Dieng-plateau en de indrukwekkende Borobudur. Vervolgens bezoekt u de stad Yogyakarta, het culturele hart van Java. Hiervandaan maakt u tevens een prachtige treinreis naar Surabaya om vervolgens af te zakken naar de Borobudur. Het laatste deel van de reis gaat via het plantagegebied en Ijen vulkaan in Oost-Java. Kortom, de bouwsteen Van Theevelden tot Vulkanen is een complete belevenis van al het moois dat Java te bieden heeft!

bekijk kaart

In 't kort

Van Theevelden tot Vulkanen is een schitterende privérondreis is een rustig tempo. Ideaal als u wat langer de tijd heeft om het fraaie Java in al haar diversiteit te bekijken. De reis start in Jakarta en brengt u via Bogor en Bandung naar Pangandaran. Hiervandaan reist u via het Dieng-plateau en de Borodudur naar de stad Yogyakarta. Het laatste deel van de reis gaat via de Bromo en Ijen vulkanen. Kortom, een complete belevenis van al het moois dat Java te bieden heeft!

Programma

Dag 1 Aankomst in Jakarta

Dag 2 Naar Bogor

Dag 3 Tuinen & Theevelden

Dag 4 Bandung

Dag 5 Het echte Java

Dag 6 Ontdek de zuidkust

Dag 7 In Pangandaran

Dag 8 Door Midden-Java

Dag 9 Het Dieng-Plateau

Dag 10 De Borobudur

Dag 11 Yogyakarta

Dag 12 Per trein

Dag 13 De Bromo

Dag 14 Na Ijen

Dag 15 Aankomst op Bali

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De machtige Ijen Vulkaan, een van de hoogtepunten van deze reis!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk