Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Sang Giri Tented Safari

Avontuur / Natuur

Beleef Bali op een unieke manier in het Sang Giri Tented Rainforest Resort! Met deze Sang Giri Tented Safari tour verblijft u 3 dagen in Jatiluwih, een prachtig gebied dat door UNESCO  is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Dit niet alleen vanwege de schitterende rijstterrassen maar ook vanwege de ongerepte natuur, jungle en de Batukaru berg.

De Sang Giri Tented Safari is dan ook een unieke manier om Jatiluwih te leren kennen. Een schitterend gebied met bergen, watervallen en de mooiste rijstterrassen van Bali. In deze inspirerende natuur kunt u fraaie wandelingen maken en tevens leent de omgeving zich uitstekend voor mountainbiking en vogelspotten. De tenten van uw verblijf zijn luxe ingericht en voorzien van comfortabele bedden, eigen badkamer met regendouche en toilet, ruim terras met zitgedeelte en onvergetelijk uitzicht.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • De mooiste rijstterrassen van Bali
  • Een uniek verblijf in de natuur
  • Ideaal wandel- en fietsliefhebbers

Programma

Dag 1 De bergen in

Dag 2 Ontdek Jatiluwih

Dag 3 Vertrek

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Een uniek verblijf in de bergen van Jatiluwih"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk