Rinjani Trekking

Avontuur / Natuur

De Rinjani Trekking is avontuurlijke en pittige trekking naar de top van de op een na hoogste vulkaan van Indonesië. Een prachtige natuur, overnachten in tenten en als beloning een schitterend uitzicht!

De Rinjani Trekking start ‘s ochtends vroeg vanuit het bergdorpje Senaru, daarom hebben we hier vast een overnachting ingepland, zodat u vast in Senaru bent. Feitelijk duurt de trekking zelf dus vier dagen waarbij u op dag 2 van dit programma naar de kraterrand wandelt. Op dag 3 verblijft u bij het kratermeer. Lekker zwemmen, relaxen of ga op pad om de grotten te verkennen. Dag 4 bestaat uit de beklimming van de kraterrand aan de zuidzijde van de Rinjani en op dag 5 beklimt u de top voor dag en dauw, zodat uw inspanningen bij zonsopkomst worden beloond met een onvergetelijk uitzicht!

De Rinjani Trekking is dan ook de perfecte aanvulling op een avontuurlijke reis door Indonesië!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Een avontuurlijke trekking
  • Bereik de top bij zonsopkomst
  • Geheel privé, met eigen gids
  • Inclusief extra nacht in Senaru

Programma

Dag 1 Naar de Rinjani

Dag 2 De Senaru kraterrand

Dag 3 Het kratermeer

Dag 4 Sembalun kraterrand

Dag 5 De top van de Rinjani

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Geniet van de ongerepte natuur aan de voet van de Rinjani."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk