Ontdek Sabah

Natuur

De 5-dgs bouwsteen Ontdek Sabah is beste manier om kennis te maken met de schitterende natuur van Sabah! De mooiste stranden, een indrukwekkende onderwaterwereld, orang-oetans en zeeschildpadden. Een onvergetelijke reis door het ongerepte Borneo!

Uw reis start in Kota Kinabalu, de hoofdstad van Sabah. Hiervandaan bezoekt u de tropische eilandjes van het Tunku Abdul Rahman Marine Park, een prachtig natuurgebied gelegen in de Zuid-Chinese zee. Vervolgens vliegt u van Kota Kinabalu naar Sandakan in het oosten van Sabah. De reis Ontdek Sabah neemt u mee naar Turtle Island. Samen met een ranger gaat u in de avond op zoek naar schildpadden die hier aan land komen om eieren te leggen. Hierna gaat u via Sandakan het binnenland in, waar u het bekende Sepilok Orang-oetan Rehabilitation Center bezoekt.

N.B. Dit programma is een gedeeld programma: De reis gaat gegarandeerd door vanaf 2 deelnemers. Zijn er meer deelnemers, dan worden er groepen gevormd.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de highlights van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • De eilanden van het Tunku Abdul Rahman National Park
  • De orang-oetans van Sepilok
  • De schildpadden van Turtle Island
  • Verblijf in een jungle lodge

Programma

Dag 1 Aankomst in KK

Dag 2 Een tropisch paradijs

Dag 3 Turtle Island

Dag 4 Orang-oetans

Dag 5 Vertrekken of verlengen

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Oog in oog met de orang-oetans van Sepilok"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk