Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Noord Sumatra Rondreis

Natuur

Met onze Noord Sumatra Rondreis ziet u alle highlights en de mooiste plekjes van dit fascinerende eiland. De bouwsteen begint met een nachtje in Medan, de grootste stad van Sumatra. Vervolgens reist u naar het Gunung Leuser National Park. U verblijft nabij dit ongerepte regenwoud in het dorpje Bukit Lawang en Tangkahan. Bij Bukit Lawang maakt u een jungletrekking en heeft u een goede kans de orang-oetans in het wild te zien. Tangkahan staat weer bekend om haar olifanten en u kunt hier heerlijk zwemmen bij een waterval.

Vanuit het Gunung Leuser National Park gaat u naar die andere bekende highlight van Sumatra: het immense Toba-meer. Rond dit meer vindt u nog diverse traditionele dorpjes. De bouwsteen eindigt met een rit terug naar Medan.

Met zijn vele highlights is de onze Noord Sumatra Rondreis de ideale bouwsteen om te combineren met een rondreis over Java of verblijf in Bali!

bekijk kaart

In 't kort

  • Bezoek de orang-oetans van Bohorok
  • De olifanten van Tangkahan
  • Een trekking door het regenwoud
  • Zwemmen bij de Buluh-waterval
  • Het machtige Toba meer

Programma

Dag 1 Aankomst in Medan

Dag 2 Medan & Tangkahan

Dag 3 Olifant- & riviersafari

Dag 4 Naar Bukit Lawang

Dag 5 De Orang-Oetans

Dag 6 Naar Brastagi

Dag 7 Naar het Toba-meer

Dag 8 Rond het Toba-meer

Dag 9 Terug naar Medan

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Ontdek de olifanten van Tangkahan!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk