Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Gezinsreis Java

Gezinsreizen

Zoals de naam al aangeeft is onze 13-dgs Gezinsreis Java speciaal samengesteld voor de perfecte gezinsvakantie op Java. Een prachtige reis met leuke excursies voor jong en oud en zo veel mogelijk gebaseerd op hotels met familiekamers. De reis is in een rustig tempo, maar in tegenstelling tot Bali zijn de afstanden op Java wat groter dus de reis is vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Uw reis start in Jakarta. U verkent samen met uw privégids ontdekt u de mooiste plekjes, zoals het Taman Mini Park en de oude haven Sunda Kelapa. Vervolgens reist naar Bogor waar u de lokale dierentuin bezoekt om daarna het Javaanse platteland op te gaan. In Bandung gaat u naar een voorstelling van een muziekschool voor kinderen. U reist per 1e klasse de bekende treinroute van Bandung naar Yogyakarta. Vanuit deze stad, die ook wel het culturele hart van Java genoemd wordt, gaat u naar de beroemde Borobudur. Hierna reist u door naar het oostenmet een bezoek aan de waterval van Tawangmangu, het plantagegebied en natuurlijk de indrukwekkende Bromo-vulkaan. De reis eindigt met vervoer naar Surabaya. Hiervandaan kunt u terug reizen naar huis of doorvliegen naar Bali voor een afsluitende strandvakantie. Kortom, de Gezinsreis Java is de perfecte, actieve gezinsvakantie!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze reis behoren onder meer:

  • Bezoek aan het Taman Mini Park
  • Zoveel mogelijk verblijf in familiekamers
  • Privé-chauffeur en  Nederlandstalige gids
  • De indrukwekkende Bromo-vulkaan
  • De beroemde Borobudur tempel
  • Per trein naar Midden-Java
  • Ideaal te combineren met Bali

Programma

Dag 1 Aankomst in Jakarta

Dag 2 Ontdek de historie

Dag 3 Taman Mini

Dag 4 Safari Park Bogor

Dag 5 Sukabumi

Dag 6 Naar Bandung

Dag 7 Bandung

Dag 8 Per trein

Dag 9 De Borobudur

Dag 10 Naar het oosten

Dag 11 Naar Malang

Dag 12 Naar de Bromo

Dag 13 De Bromo

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"De treinreis van Bandung naar Yogyakarta is een van de hoogtepunten van de reis!"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk