De Walvissen van Sri Lanka

Natuur

Tussen november en april kunt u in het zuiden van Sri Lanka walvissen spotten. Speciaal hierdoor hebben we de 6-gs bouwsteen De Walvissen van Sri Lanka samengesteld.  De zee net ten zuiden van Sri Lanka is een van de beste plaatsen ter wereld om de blauwe vinvis te zien. Deze walvis is de grootste van alle dieren op aarde en vormt natuurlijk een spectaculair schouwspel. Daarnaast heeft u ook een goede kans om potvissen en dolfijnen te spotten. Samen met een ervaren en deskundig team van natuurliefhebbers vaart u twee keer uit om deze fraaie dieren te zien. Tussendoor geniet u van de stranden van Zuid-Sri Lanka en brengt u een bezoek aan het oude V.O.C. fort van Galle. De bouwsteen De Walvissen van Sri Lanka is een bijzondere aanvulling op uw reis door Sri Lanka!

N.B. deze bouwsteen is het beste te boeken voor reizen tussen november en april. Dit is het seizoen voor het walvisspotten. Tussen mei en oktober kunt u walvisspotten aan de oostkust van Sri Lanka.

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder andere:

  • De blauwe vinvis & potvis-spotten
  • De prachtige stranden van Zuid-Sri Lanka
  • Dolfijnen-spotten
  • Het V.O.C.-fort van Galle

Programma

Dag 1 Aankomst in Sri Lanka

Dag 2 Mirissa

Dag 3 Het strand van Mirissa

Dag 4 Walvissen & Dolfijnen

Dag 5 Historisch Galle

Dag 6 Vertrekken of verlengen?

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Tijdens het walvis-spotten heeft u ook goede kans om dolfijnen te zien."

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk