Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Bezoek Yogyakarta

Cultuur

Met Bezoek Yogyakarta gaat u naar deze fascinerende stad. Yogyakarta ligt op een uurtje vliegen van Bali en is een geliefde bestemming om te combineren met een Bali-reis. Speciaal voor de liefhebber hebben we een kort 5-dgs bezoek aan Yogyakarta samengesteld. U ziet alle highlights in een rustig tempo en geheel privé. De ideale bouwsteen om in te plannen vóór uw reis op Bali.

De bouwsteen Bezoek Yogyakarta begint met een fraaie rit naar de Borobudur tempel. De rest van de dag is vrij. Ideaal voor degene die vanwege de vluchttijden later op de dag aankomt in Yogyakarta. De volgende ochtend bezoekt u de indrukwekkende Borobudur tempel bij zonsopkomst, een prachtig gezicht! Hierna reist u naar de stad Yogyakarta waar u de volgende dagen de stad verkent. Yogyakarta is het culturele hart van Java en heeft de reiziger ontzettend veel te bieden: van het historische Kraton tot het Prambanan tempelcomplex en van de gezellige Malioboro winkelstraat tot de kleurrijke markt bij het waterkasteel. De bouwsteen Bezoek Yogyakarta is de perfecte aanvulling op uw Bali reis!

bekijk kaart

In 't kort

Tot de hoogtepunten van deze bouwsteen behoren onder meer:

  • Het sultanspaleis en het waterkasteel
  • Verblijf nabij de Borobudur
  • De Borobudurtempel bij zonsopkomst
  • De Prambanantempels

Programma

Dag 1 Aankomst in Yogyakarta

Dag 2 De Borobudur

Dag 3 De Prambanan

Dag 4 Yogyakarta

Dag 5 Vertrek uit Yogyakarta

Bekijk dag tot dag

Pareltjes van deze reis

Highlight

"Optioneel kunt u 's avonds een Ramayana-voorstelling bijwonen"

Specifieke reiswensen? Geen probleem!

“Original Asia is gespecialiseerd in maatwerkreizen. Ziet u een rondreis, maar wilt u deze aanpassen? Ziet u uw gewenste reis er niet tussen staan of wilt u bouwstenen combineren? Laat het ons weten en we stellen graag en geheel vrijblijvend uw droomreis samen!”

maatwerk