Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn van ma-vrij bereikbaar van 09.00-17.00u.
Op zaterdag kunt u ons bereiken tussen 12.00-16.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen

3-dgs Kep Beachbreak

Cambodja Rondreis Bouwsteen Kep Beachbreak

Kep Beachbreak

Voor de liefhebbers van stranden ver weg van het massatoerisme hebben we de 3-dgs bouwsteen Kep Beachbreak samengesteld. Kep is al jaren de favoriete badplaats van de lokale bevolking en wordt langzaamaan ook ontdekt door de toeristen. Het is een rustig stadje dat bekend staat om haar vismarkt en heerlijke seafood gerechten. Ook het nabij gelegen national park is bekend en niet in de laatste plaats wordt Kep geroemd om haar vriendelijke inwoners. Vanaf Kep kunt u per longtailboot in twintig minuten naar het eiland Koh Tonsay varen. Dit schitterende tropische paradijsje wordt ook wel Rabbit Island genoemd en u vindt er de mooiste stranden van Cambodja. Met deze fraaie bouwsteen Kep Beachbreak aan het einde van uw rondreis ziet u het allemaal!

 

De Highlights
  • Het fraaie badplaatsje Kep
  • De bekende seafood markt
  • Het tropische Koh Tonsay Eiland
  • Bezoek aan de grottempels rond Kep
Dag:
1
Day mood:
Cultuur
Vliegen/Reisdag

Naar het zuiden

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel en verlaat u Phnom Penh. U reist vandaag naar het zuiden van Cambodja. Het is een prachtige rit door het landelijke deel van Cambodja. Bij Tonle Bati bezoekt u de Ta Prohm tempel uit de 12e eeuw. Hierna rijdt u door naar het badplaatsje Kep, waar u zult overnachten.

Dag:
2
Day mood:
Natuur
Strand
Relaxdagje
Onderwater

Tropisch paradijsje

In de ochtend vaart u naar het eilandje Koh Tonsay, een waar tropisch paradijs met wuivende palmen en bovendien de perfecte gelegenheid om te zwemmen, te snorkelen of gewoon lekker te relaxen. De picknicklunch gebruikt u  op een van de witte, verlaten stranden. In de namiddag keert u terug naar Kep, waar u de rest van de middag vrij kunt besteden.

Dag:
3
Day mood:
Cultuur
Vliegen/Reisdag

Naar Phnom Penh

U kunt op uw gemak ontbijten en in de loop van de ochtend keert u terug naar Phnom Penh. Onderweg brengt u een bezoek aan enkele grottempels. In de krijtrotsen rond Kep bevinden zich verschillende grottenstelsels, waarin zich enkele interessante boeddhistische relieken bevinden. In een van de grotten ligt zelfs een bakstenen tempel uit de 7e eeuw. Aan het einde van de middag komt u aan in Phnom Penh waar u naar uw hotel of naar het vliegveld wordt gebracht.

Uw ervaring telt.