Contact

Uw droomreis ontwerpen we in overleg met u. Stel ons gerust al uw vragen!


085 760 47 00
reizen@originalasia.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 09.00-17.00u.

Liever contact in de avonduren of het weekend?
Laat het ons weten en we maken dan graag een belafspraak.

Belafspraak inplannen

7-dgs Eiland-hoppen

Eiland hoppen

Met de 7-dgs bouwsteen Eiland Hoppen kunt u uw reis op Bali uitbreiden met de mooiste tropische eilanden! U bezoekt de bekende Gili Eilanden en het minder bekende Nusa Lembongan. Een ideale aanvulling voor uw rondreis over Bali en/of Java!

Vanuit het zuiden van Bali wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de haven gebracht. U reist per snelle boot naar de schitterende Gili Eilanden. Hier geniet u van witte stranden, een kristalheldere zee en de rijke onderwaterwereld. Vervolgens vaart u per snelle boot van de Gili Eilanden naar het minder bekende eiland Nusa Lembongan. Dit tropische paradijsje wordt vooral aangedaan door dagjesmensen, maar u kunt er ook uitstekend overnachten. Ontdek de ongerepte baaien en verlaten stranden van dit prachtige eiland.

Kortom, Eiland hoppen  is de ideale strandaanvulling op uw rondreis of verblijf op Bali. Een echte must voor strand- en zeeliefhebbers!

De Highlights
  • De mooiste eilanden van Bali en Lombok
  • Gili Trawangan, Gili Meno en/of Gili Air
  • Ontdek het ongerepte Nusa Lembongan
  • Ideale aanvulling op uw rondreis op Bali
Dag:
1
Day mood:
Natuur
Strand
Relaxdagje
Zelf op pad
Vliegen/Reisdag

Naar de Gili Eilanden

Vandaag wordt u op de afgesproken tijd opgehaald bij de lobby van uw hotel in Zuid-Bali of Ubud. U wordt naar Serangan of Padangbai gebracht en daarvandaan  vaart u per snelle boot naar de Gili Eilanden. Kiest u voor de reis met middenklasse hotel dan vaart u naar Gili Air. Voor de reis met luxe hotels is er een fraai hotel op Gili Meno geselecteerd. Bij aankomst op uw bounty eiland kunt u de rest van de dag zelf invullen.

Dag:
2
Day mood:
Natuur
Strand
Relaxdagje
Zelf op pad
Onderwater
Sunrise/Sunset

De Gili Eilanden

Deze dag kunt vrij besteden en genieten van al het moois van de paradijselijke Gili Eilanden.

Dag:
3
Day mood:
Natuur
Strand
Vliegen/Reisdag

Naar Gili Trawangan

Na het ontbijt checkt u uit en gaat met een lokale boot naar Gili Trawangan dat op ongeveer 10 minuten varen van Gili Air en Gili Meno ligt. Gili Trawangan is het grotere broertje van beide eilanden.

Hier kunt u per cidomo (paard-en-wagen, excl.) naar uw hotel gaan.

Dag:
4
Day mood:
Natuur
Sportief
Strand
Relaxdagje
Onderwater
Culinair genieten
Sunrise/Sunset

Gili Trawangan

Gili Trawangan is wat drukker en toeristischer dan de andere Gili Eilanden. U vindt hier naast de prachtige stranden en mooie snorkellocaties ook gezellige barretjes en visrestaurants. U kunt deze dag vrij besteden.

Dag:
5
Day mood:
Natuur
Strand
Relaxdagje
Culinair genieten
Sunrise/Sunset

Naar Nusa Lembongan

Vandaag checkt u uit en neemt u de snelle boot naar Nusa Lembongan, een prachtig tropisch eilandje voor de kust van Bali. De boottocht duurt ongeveer een uur. Net als de Gili Eilanden vindt u op Nusa Lembongan hagelwitte stranden en een schitterende blauwe zee.

Dag:
6
Day mood:
Cultuur
Natuur
Sportief
Strand
Zelf op pad

Nusa Lembongan

Deze dag kunt u Nusa Lembongan gaan verkennen. In tegenstelling tot de Gili Eilanden is de bevolking hier overwegend Hindoeïstisch net als op Bali. Met wat geluk ziet u een tempelprocessie in traditionele klederdracht. Nusa Lembongan is ook wat ruiger, met fraaie krijtrotsen en wat hogere golven waardoor het voor surfliefhebbers een waar paradijs is.

Dag:
7
Day mood:
Cultuur
Natuur
Strand
Zelf op pad
Vliegen/Reisdag

Terug naar Bali

Na te zijn uitgecheckt kunt u de ochtend en eventueel de middag vrij besteden tot het tijd is met de boot terug naar Bali te gaan, een tochtje van ongeveer 30-40 minuten. Bij aankomst staat er vervoer klaar om u naar uw hotel in het zuiden van Bali te brengen. (inbegrepen)

Indien gewenst kan de reis worden verlengd of uitgebreid.

Uw ervaring telt.