Hotels Originals

Treasure Junk

De Treasure Junk is een unieke boot in de Halong Archipel. Het is een fraaie boot in de typische Jonk-stijl die bij Halong Bay hoort.

Pangkor Laut Resort

Het Pangkor Laut Resort is een zeer luxe resort, gelegen op een privé-eiland. Hier vindt u enkel afgelegen baaien, verlaten witte stranden en absolute rust.

Ranee Boutique Suites

Het Ranee Boutique Suites is een klein designhotel gelegen in het oude centrum van Kuching. Ideaal voor honeymooners en reizigers die luxe en rust zoeken.

Jayakarta Suites Komodo Flores

Het Jayakarta Suites Komodo Flores Hotel is een luxe 4-sterren hotel in het stadje Labuan Bajo. Het perfecte verblijf voor uw bezoek aan de Komodo Eilanden!

Sailing Club Mui Ne

Het Sailing Club Mui Ne is een kleinschalig en luxe boutique hotel, gelegen aan het gouden strand van Mui Ne in het zuidoosten van Vietnam. De ideale luxe afsluiter van uw Vietnam Rondreis!

Galle Fort Hotel

Het Galle Fort Hotel is een zeer luxe boutique hotel, gelegen in een koloniale villa van Hollands-origine. De ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Galle in stijl!

Mekong Eyes Cruise

De Mekong Eyes Cruise is een prachtige cruiseboot in traditionele stijl. Het is een houten rijstschuit van 39 meter lang en ze beschikt over 15 kajuiten.

Dream Cliff Mountain Resort

Het Dream Cliff Mountain Resort is een schitterend boutique hotel dat bestaat uit zeven bungalows met een onvergetelijk uitzicht over de bergen en heuvels!

Thamaravila Wilpattu

Voor een luxe safari-ervaring kiest u voor het prachtige Thamaravila Wilpattu. Deze safari lodge ligt vlakbij het bekende Wilpattu National Park.