Veilig en zorgeloos boeken voor 2022, met extra flexibele voorwaarden. Meer info.

Rondreis Gezinsreizen
Vanaf
€895

Familiereis Sri Lanka

Onze 12-dgs Familiereis Sri Lanka is een avontuurlijke en gevarieerde rondreis, tot in de puntjes verzorgd en geschikt voor jong en oud!

Vanaf
€995 p.p.

Familierondreis Zuid-Thailand

Onze 17-dgs Familierondreis Zuid-Thailand is de ideale keuze voor een gezinsreis in de zomervakantie. De reis vormt de perfecte mix van natuur, cultuur en strand.

Vanaf
€995 p.p.

Bali Gezinsreis

De mooiste plekjes, hotels met familiekamers, een rustig tempo, geweldige excursies voor jong en oud: de 20-dgs Bali Gezinsreis heeft het allemaal!

Vanaf
€1135 p.p.

Familiereis door Indonesië

Onze Rondreis Java en Bali met Kinderen is een actieve gezinsreis voor jong en oud! Een rustig reistempo, verblijf in familiekamers en de mooiste plekjes!

Vanaf
€1415 p.p.

Gezinsreis Maleisië

Zoals de naam al aangeeft is de onze 19-dgs Gezinsreis Maleisië de ideale vakantie voor jong en oud. Ontdek samen de natuur en steden van het fraaie West-Maleisië.

Vanaf
€1459

Familiereis Sri Lanka en Malediven

Onze 15-dgs Familiereis Sri Lanka en de Malediven is een avontuurlijke en gevarieerde rondreis door Sri Lanka, gecombineerd met een strandvakantie op de Malediven!

Vanaf
€1485

Gezinsreis Sri Lanka Compleet

Onze 19-dgs Gezinsreis Sri Lanka Compleet doet zijn naam eer aan: een zeer complete rondreis met familiekamers, geheel privé en helemaal verzorgd!

Vanaf
€1595 p.p.

De Ultieme Gezinsreis Thailand

De Ultieme Gezinsreis Thailand is een uitgebreide, 20-dgs rondreis langs de mooiste plekjes van het Land van de Glimlach. Ideaal voor jong en oud!

Vanaf
€1695 p.p.

Familierondreis Maleisië

Onze Familierondreis Maleisië is een 21-dgs privéreis over het Maleisisch schiereiland. Een prachtige reis met de leukste excursies voor jong en oud!

Vanaf
€1745 p.p.

Family Adventure Vietnam

De 18-dgs Family Adventure Vietnam is een prachtige reis voor jong & oud! Het is een mooie mix van natuur, cultuur en strand én gebaseerd op familiekamers.

Vanaf
€1895 p.p.

Sri Lanka en Malediven met Tieners

De 20-dgs Rondreis Sri Lanka en Malediven met Tieners is een avontuurlijke en actieve rondreis, afgesloten met een bezoek aan de Malediven!

Vanaf
€1995

Gezinsreis door Sri Lanka

Onze 22-dgs Gezinsreis Sri Lanka en Malediven is een zeer complete rondreis door Sri Lanka met als toetje een heerlijke strandvakantie op de Malediven!