Hotels Gezinsreizen

Sun of Granary Resort

Het Sun of Granary Resort vormt een waar 'Escape to Paradise', een luxe resort met villa's in Balinese stijl, gelegen in de Ubud regio. 

Santhiya Resort Koh Phangan

Het Santhiya Resort Koh Phangan is een schitterend boutique resort. Door mooie villa's in Thaise stijl beleeft u hier het ultieme Thaise vakantiegevoel!

Gamodh Citadel Resort

Het Gamodh Citadel Resort is een kleinschalig en gezellig middenklasse hotel. Het ligt in een mooie tuin, net buiten het centrum van Anuradhapura.

Oak Ray Lake Resort

Het Oak Ray Lake Resort is een goed middenklasse hotel, gelegen aan het meer van Tissahamara. De ideale keuze voor een bezoek aan Yala National Park!

Villa Hundira

Villa Hundira is een kleine gezellige villa met een fraaie tropische tuin. Dit middenklasse hotel ligt aan de lagune van Negombo en biedt een comfortabel verblijf. 

Danau Toba Cottages

Danau Toba Cottages is gebouwd in de lokale stijl en vormt een uitstekend startpunt om de schitterende omgeving rond het Toba-meer te verkennen.

Cubadak Paradiso Village

Op een schitterend tropisch eiland vindt u het Cubadak Paradiso Village. Dit prachtige resort in bungalowstijl is het het enige hotel op het eiland.

Courtyard@Heeren Boutique Hotel

Het Courtyard@Heeren Boutique Hotel is een uniek, kleinschalig hotelletje gelegen in een gebouw in traditionele stijl.

Ramada Suites Kuala Lumpur

Het Ramada Suites Kuala Lumpur is een uitstekend 4-sterren hotel in moderne stijl, met een centrale ligging in Kuala Lumpur.